Το Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει 3 επίπεδα (ισόγειο και 2 ορόφους) με μια τεράστια ηλιόλουστη ταράτσα, που έχει θαυμάσια θέα στην Ερμούπολη και τη θάλασσα.

Το ισόγειο που διατίθεται αποκλειστικά για κοινή χρήση των πελατών, αποτελείται από την υποδοχή και το lobby, ένα ξεχωριστό χώρο για το πρωϊνό και άλλο ένα φιλικό δωμάτιο με εσωτερική θέα και με τζάκι.

Ο πρώτος όροφος με την εξαιρετικά διατηρημένη ζωγραφιστή οροφή του διαδρόμου του 19ου αιώνα, περιλαμβάνει 5 άνετα δίκλινα δωμάτια και μια σουίτα.

Ο δεύτερος όροφος έχει 6 δίκλινα δωμάτια και μια σουίτα, και φυσικά μια πολύ όμορφη θέα στην Ερμούπολη και το λιμάνι της.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστές τουαλέτες με ντους και έχουν μοντέρνα και άνετα ποιοτικά κρεβάτια.

Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα ξεχωριστά το καθένα με παλαιά έπιπλα εποχής, που διαλέχτηκαν κομμάτι-κομμάτι από τους ιδιοκτήτες, έτσι ώστε κάθε δωμάτιο να έχει την προσωπική δική του χάρη και προσωπικότητα, ακολουθώντας πιστά τον κατασκευαστικό ρυθμό αυτού του μοναδικού αρχοντικού του 19ου αιώνα.

Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, ηλεκτρική θέρμανση και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο και σεσουάρ, Τηλέφωνο και δωρεάν WI-FI Internet.

Το τέταρτο επίπεδο είναι η τεράστια ταράτσα με τη μοναδική πανοραμική θέα. Από εδώ οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο ολόκληρη την Ερμούπολη και το λιμάνι της, αλλά επίσης την Άνω Σύρο, την παλαιά μεσαιωνική πόλη πάνω στο λόφο που δεσπόζει της Ερμούπολης καθώς και τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων όπως της Τήνου, Μυκόνου, Δήλου, Πάρου και Νάξου.

Παραδοσιακά λιθόστρωτα σκαλιά και αποκλειστικά πεζόδρομοι περιβάλλουν τον Ξενώνα, έτσι ώστε οι πελάτες μας δεν ενοχλούνται από τους θορύβους των δικύκλων και αυτοκινήτων.